You are currently viewing Η Επιστροφή: Πρωταγωνίστρια της σειράς στο βίντεο κλιπ του Stan

Η Επιστροφή: Πρωταγωνίστρια της σειράς στο βίντεο κλιπ του Stan

Η Κατερίνα Δημητρόγλου που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά “Η Επιστροφή” του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί και στο βίντεο κλιπ πασίγνωστου τραγουδιστή.

Πρόκειται για το νέο τραγούδι του STAN όπου βλέπουμε τον ίδιο σε ρόλο – έκπληξη. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Κάτι Τέτοιες Νύχτες».

Το «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records, είναι μία ερωτική μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος ο STAN Αντιπαριώτης, σε μουσική του Πάνου Καπίρη και έρχεται μετά το επιτυχημένο «Τετράγωνα» και τη στιγμή που ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται στο «Fantasia» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Το music video έχει την υπογραφή του Angel Shaft στη σκηνοθεσία και στο πλευρό του STAΝ εμφανίζεται η Κατερίνα Δημητρόγλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Δικαίωση» και την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».

Το music video θα «ανέβει» στο κανάλι του STAN στο YouTube αύριο, Τετάρτη, στις 14:30 και η Panik Records αποκάλυψε στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δίνοντάς μας μία πρώτη «γεύση».

https://www.instagram.com/p/BvMGzMMHBlq/