You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 15/09

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 15/09

Συλλήψεις για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στοχευμένοι έλεγχοι και ειδικές δράσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών διενεργούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το τελευταίο 24ωρο να συλληφθούν συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαίνης.

Έλεγχοι και συλλήψεις ατόμων για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Συλλήψεις ατόμων που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα προς χώρες του εξωτερικού

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών αλλά και αλλοδαπών που με χρήση πλαστών εγγράφων ή και χρήση εγγράφων άλλων προσώπων προσπαθούν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά πέντε (5) άτομα τα οποία προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ταξιδέψουν παράνομα προς χώρες του εξωτερικού.