You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 01/09

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 01/09

Συλλήψεις για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο τέσσερα (4) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατελήφθη να προχωρεί σε αγοραπωλησία ναρκωτικών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της σύλληψής του, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε υδρορροή δύο συσκευασίες κάνναβης. Επιπρόσθετα, σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ατόμου έπειτα από καταδίωξη

Πρώτες πρωινές ώρες χθες (31-08-2020), στο κέντρο πόλης, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη 36χρονο αλλοδαπό, καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, προχωρώντας ταυτόχρονα σε σωρεία τροχονομικών παραβάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Καταγγελία για ληστεία

Χθες (31-08-2020) το απόγευμα, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου ληστεία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού. Σύμφωνα με την καταγγελία, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφαίρεσε από τον παθόντα τσάντα που περιείχε δύο τραπεζικές κάρτες και (4.950) ευρώ, προερχόμενα από εισπράξεις καταστήματος ιδιοκτησίας του. Τον δράστη ανέμενε συνεργός του σε όχημα, με το οποίο χτύπησε ελαφρά τον παθόντα κατά τη διαφυγή τους. Ο παθών δεν επιθυμούσε μεταφορά σε νοσοκομείο.

Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.