You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η Φικρέτ δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο

ΕΛΙΦ: Η Φικρέτ δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1126ο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 24/8, θα δούμε πως η Ελίφ είναι χαρούμενη και ενθουσιασμένη ενώ περιμένει μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Κιγιμέτ και η Φικρέτ βρίσκονται στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης. Η Κιγιμέτ λέει στη Φικρέτ ότι δεν θα πετύχει τον στόχο της και παίρνει τον φάκελο της υπόθεσης της Μελέκ. Ενώ τρέχει με τον φάκελο στο χέρι, η Φικρέτ προσπαθεί να την πιάσει με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Κιγιμέτ τυφλωμένη από θυμό και μίσος τη χτυπάει με μια σιδερένια ράβδο και η Φικρέτ βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος. Η Κιγιμέτ φροντίζει να την εξαφανίσει. Είναι η μέρα της δίκης και οι φίλες της Μελέκ την προετοιμάζουν για αυτή τη σπουδαία στιγμή.

Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη γιατί πρόκειται να νιώσει ξανά την αγκαλιά της μητέρας της. Ωστόσο, βλέπει ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο. Όταν η Κιγιμέτ έρχεται και τη βλέπει, τρελαίνεται και της φέρεται απαξιωτικά. Παρόλα αυτά, η Ελίφ είναι χαρούμενη και ενθουσιασμένη ενώ περιμένει μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ενώ η Ελίφ ανυπομονεί να δει τη μητέρα της, η Ασλί και ο Μαχίρ αναζητούν τη Φικρέτ. Η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει αλλά η Φικρέτ δεν έχει εμφανιστεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως στη φυλακή η Μελέκ έχει χαθεί στις σκέψεις, αλλά είναι ήρεμη. Πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ. Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ μένει άναυδη όταν τα ακούει όλα αυτά από κάποιον άλλον. Όμως, ταυτόχρονα ενθουσιάζεταιθυμώνει και αποκαλύπτει την εμπλοκή του Μαχίρ… Δείτε Online τα επεισόδια.