You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της

ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1125ο, που θα προβληθεί την Τρίτη 23/8,θα δούμε πως πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ. Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ.

Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του που είναι η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν και η Λεμάν βρίσκει ευκαιρία να τους προσβάλλει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στον ψυχολόγο καθώς ο μικρός νιώθει ένοχος για ό,τι συνέβη στον Σαφάκ και δεν μπορεί να πει λέξη. Στο δρόμο συναντούν τον Τουφάν και ο Εμιρχάν τον κοιτάζει με φόβο. Η Φικρέτ έχει μια απρόοπτα περίεργη συνάντηση με την Κιγιμέτ όταν εισβάλει στο αυτοκίνητό της. Η Κιγιμέτ προκαλεί τη Φικρέτ και εκείνη ανταποδίδει. Ο Μαχίρ συνομιλεί με τη δικηγόρο Φικρέτ στο γραφείο της. Η γραμματέας τους ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ. Αργότερα η Κιγιμέτ συναντά τον γιο της.

Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της. Στη φυλακή η Μελέκ έχει χαθεί στις σκέψεις, αλλά είναι ήρεμη. Πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ. Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ μένει άναυδη όταν τα ακούει όλα αυτά από κάποιον άλλον. Όμως, ταυτόχρονα ενθουσιάζεται θυμώνει και αποκαλύπτει την εμπλοκή του Μαχίρ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ, παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Αναρωτιέται τον λόγο που ήρθε και τον ρωτάει αλλά δεν της λέει την αλήθεια. Πράγματι, ο Μαχίρ έχει έρθει να τη δει για τελευταία φορά και να την αποχαιρετήσει, αλλά φυσικά δεν το λέει ανοιχτά. Όταν τελειώνει η ώρα της επίσκεψης, ο Μαχίρ της λέει ότι θα βγει σύντομα από τη φυλακή και την αγκαλιάζει. Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του ενώ ο Μαχίρ κοιτάζει τα μάτια της για τελευταία φορά. Δείτε Online τα επεισόδια.