You are currently viewing Θεσσαλονίκη: Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 19/6/19

Θεσσαλονίκη: Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 19/6/19

Θανατηφόρο τροχαίο

Απογευματινές ώρες χθες (18-06-2019) στην περιοχή του Πλαγιαρίου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 86χρονο πεζό ημεδαπό.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θέρμης.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 21χρονος αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης βάρους (34,5) γραμμαρίων.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (18-06-2019) στο κέντρο της πόλης 22χρονος αλλοδαπός, καθώς κατείχε και διέθετε προς πώληση (250) πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Συλλήψεις ατόμων για τυχερά παίγνια

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν πρωινές ώρες χθες (18-06-2019) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ανάληψης, συνέλαβαν 54χρονο αλλοδαπό, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (32) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε (2) εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.