You are currently viewing Υψίπολις: Διασπορά ψευδών ειδήσεων τα περί συνεργασίας

Υψίπολις: Διασπορά ψευδών ειδήσεων τα περί συνεργασίας

Η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης  «Υψίπολις» γνωστοποιεί στους πολίτες  της Θεσσαλονίκης, γυναίκες και άνδρες, ότι τα δημοσιεύματα στον τοπικό δικτυακό τύπο για κοινή κάθοδο στα τοπικά διαμερίσματα σε ενιαίο ψηφοδέλτιο μαζί με τους κομματικά στηριζόμενους συνδυασμούς «Θεσσαλονίκη Μαζί» και «Πολύχρωμη Πόλη» είναι απολύτως αναληθή.

Δεν αποτελούν απλώς αποκύημα φαντασίας, αλλά ξεκάθαρη περίπτωση διασποράς ψευδών ειδήσεων από τα γνωστά τοπικά ή εθνικά παράκεντρα, με σκοπό να προκαλέσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα. Είτε πρόκειται απλώς για κουτοπονηριές, είτε για σκόπιμη προβοκάτσια, σε κάθε περίπτωση δεν υπηρετούν τη συγκρότηση ευρύτερων συμμαχιών των ανεξάρτητων, προοδευτικών κινήσεων.

Έως τώρα η ΔΚΘ «Υψίπολις» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης συζήτησαν και συμφώνησαν να υποστηρίξουν ανεξάρτητο συνδυασμό στο διαμέρισμα της Τούμπας, στον οποίο συμμετέχει ο νυν πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κώστας Τσιαπακίδης. Πέραν τούτου δεν υπάρχει καμία άλλη συνεργασία.

Καλούμε τους νέους και τις νέες της Θεσσαλονίκης στην ανοικτή συγκέντρωση-εκδήλωση σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ στις 20.00 στην πλατεία Ναυαρίνου, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης και στο μουσικό πρόγραμμα θα είναι το συγκρότημα De Facto.