You are currently viewing Κ. Μανδαλιανός: «Δεν θα ξεχάσουμε το Ελευθέριο Κορδελιό, όπως οι υπόλοιποι»

Κ. Μανδαλιανός: «Δεν θα ξεχάσουμε το Ελευθέριο Κορδελιό, όπως οι υπόλοιποι»

Τα προβλήματα και τα παράπονα των κατοίκων του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου άκουσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, περπατώντας μέχρι και τα σύνορα του δήμου.

Συνοδευόμενος από μια μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφτηκε επαγγελματίες της περιοχής αλλά και κατοίκους οδών στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπου διαμαρτύρονται ότι τους έχουν ξεχάσει.

Οι δημότες έκαναν λόγο για χρόνια αιτήματα περί αποκατάστασης δρόμων, πεζοδρόμων, κλαδέματος δέντρων, ελλιπούς φωτισμού αλλά και σχολικής στέγης που δεν ανταποκρίθηκαν οι αρχές του δήμου. «Μην μας ξεχάσετε όπως οι άλλοι» ήταν αυτό που ζητούσαν οι περισσότεροι από τον υποψήφιο δήμαρχο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, μιλώντας για υποβάθμιση της περιοχής. «Δεν θα ξεχάσουμε το Ελευθέριο Κορδελιό, όπως οι υπόλοιποι. Πρέπει και μπορούμε να δώσουμε «Νέα Πνοή» στην περιοχή και σε όλο τον δήμο, που ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα» απάντησε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» ακούγοντας την άποψη των δημοτών, τόνισε πως «αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου για να αλλάξουμε πράγματα που δεν ανέχεται κανείς μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Δεν αποσκοπούμε στην προσωπική προβολή ή στην ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών».