You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 14/3/19

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 14/3/19

Συλλήψεις διωκόμενων

– Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (13-03-2019) 51χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για απάτη και πλαστογραφία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια από την οποία το συνολικό όφελος και η αντίστοιχη προκληθείσα ζημία υπερβαίνουν το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ.

– Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής του Ανακριτή Πρωτοδικείου Δράμας, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή-κράτησή του για «Κατάχρηση σε ασέλγεια».

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, βραδινές ώρες χθες (13-03-2019) στην περιοχή των Λαγυνών, δύο ημεδαποί ηλικίας 67 και 60 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκαν (233) πακέτα τσιγάρα και (3) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος οδηγός του οχήματος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ από την κατοχή της 60χρονης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Πεζών Περιπολιών συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (13-03-2019) στην Πλατεία Αριστοτέλους, 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε σε διερχόμενους πολίτες συνολικά (64) πακέτα τσιγάρα και (5) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.