You are currently viewing Στυλιανός Κασσάρας: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Συμμετέχω Θερμαϊκός”

Στυλιανός Κασσάρας: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Συμμετέχω Θερμαϊκός”

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θεόδωρο Τζέκο και την παράταξη “Συμμετέχω Θερμαϊκός” κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο Στυλιανός Κασσάρας.

Δείτε το βιογραφικό του:

Ονομάζομαι Στυλιανός Κασσάρας του Ηρακλέως και είμαι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, Σχολής Πληροφοριών, Διαχείρισης Κρίσεων ΝΑΤΟ στην Γερμανία, ενώ έχω περατώσει με επιτυχία το σύνολο των πλέον σκληρών εκπαιδεύσεων των Ειδικών Δυνάμεων.

Διετέλεσα Διοικητής και Επιτελής Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων και υπηρέτησα στο Αφγανιστάν και την πρώην Γιουγκοσλαβία ως Σύνδεσμος στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ αντίστοιχα ενώ έχω εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ αρκετές φορές σε επίπεδο ΝΑΤΟ και ΕΕ σε διεθνή συνέδρια, έχω τιμηθεί με 11 διαμνημονεύσεις και 3 εύφημες μνείες.

Ομιλώ άριστα την Αγγλική κ σε επίπεδο εργασίας την Γαλλική Γλώσσα, πιστοποιημένος χρήστης ΗΥ κ μεταπτυχιακός φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Διατέλεσα Αθλητής του Στίβου (Ακόντιο) με πανελλήνιες διακρίσεις κ σε επίπεδο ΑΣΑΕΔ χρυσά μετάλλια και ρεκόρ αγώνων.

Είμαι νυμφευμένος με την παιδίατρο Ευγενία Τσακνίδη, έχω δύο κόρες την Γεωργία ασκούμενη Δικηγόρο και την Μαρία τελειόφοιτη Χημικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και διαμένω μόνιμα στην Επανομή.