You are currently viewing Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

Συλλήψεις ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (27-11-2019) στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αριστοτέλους), 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν (3) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (20) ετών, φυλάκισης (9) μηνών και Χρηματική Ποινή (50.000) ευρώ, για τα αδικήματα της κλοπής, πώλησης, αγοράς, προμήθειας, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και οπλοκατοχής.
  • Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Ευόσμου απογευματινές ώρες της 27-11-2019, 45χρονος ημεδαπός,  σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (1) έτους και Χρηματική Ποινή (5.000) ευρώ, για κακοποίηση ζώου συντροφιάς.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) και στην περιοχή του Δενδροποτάμου, συνολικά επτά (7) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης και ηρωίνης.