You are currently viewing La casa de papel: Όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου

La casa de papel: Όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου

Όσα θα δείτε στον 3ο κύκλο της σειράς “La casa de papel”. Διαβάστε τις υποθέσεις των 8 επεισοδίων της σειράς του netflix.

La casa de papel Επεισόδιο 1 – σεζόν 3, τίτλος: “Επιστρέψαμε”, διάρκεια 50 λεπτά. Υπόθεση: Με τη σύλληψη του Ρίο, η απελπισμένη Τόκιο ζητά βοήθεια από τον Καθηγητή. Με όπλο ένα νέο, τολμηρό σχέδιο, η ομάδα ενώνεται ξανά για να τον σώσει.

La casa de papel Επεισόδιο 2 – σεζόν 3, τίτλος: “Αϊκίντο”, διάρκεια 41 λεπτά. Υπόθεση: Ο Καθηγητής αναθέτει στον Μαρτίν να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του αδελφού του κατά της Τράπεζας της Ισπανίας. Πρώτο βήμα; Να δημιουργήσει το απόλυτο χάος.

La casa de papel Επεισόδιο 3 – σεζόν 3, τίτλος: “48 μέτρα κάτω από τη γη”, διάρκεια 49 λεπτά. Υπόθεση: Οι προσπάθειες της Τόκιο και της Ναϊρόμπι αποτυγχάνουν πλήρως. Ο Καθηγητής θυμάται τις οδηγίες του Βερολίνο για να κλέψουν τον χρυσό απ’ το πλημμυρισμένο θησαυροφυλάκιο.

La casa de papel Επεισόδιο 4 – σεζόν 3, τίτλος: “Μπουμ, μπουμ, τσάο!”, διάρκεια 43 λεπτά. Υπόθεση: Η παραβίαση του πρωτοκόλλου απ’ τον Ταμάγιο ξαφνιάζει τον Καθηγητή. Ο Μπογκοτά καθησυχάζει τον Ντένβερ. Με τον χρόνο να πιέζει, ο Παλέρμο ενεργοποιεί το σχέδιο “Φλίπερ”.

La casa de papel Επεισόδιο 5 – σεζόν 3, τίτλος: “Τα κόκκινα κουτιά”, διάρκεια 49 λεπτά. Υπόθεση: Το τελευταίο κόλπο του Καθηγητή σοκάρει τα στελέχη, αλλά φροντίζουν να ταράξουν τη Ρακέλ μέσω μιας νέας επιθεωρήτριας. Ο Παλέρμο κι η Ναϊρόμπι διαφωνούν έντονα.

La casa de papel Επεισόδιο 6 – σεζόν 3, τίτλος: “Όλα φαίνονταν ασήμαντα”, διάρκεια 46 λεπτά. Υπόθεση: Τη στιγμή που η επιθεωρήτρια Σιέρα προσπαθεί να βάλει κρυφά μια ομάδα στην Τράπεζα της Ισπανίας, ο Καθηγητής και η Ρακέλ χάνουν την επικοινωνία με τον Παλέρμο.

La casa de papel Επεισόδιο 7 – σεζόν 3, τίτλος: “Λίγες διακοπές”, διάρκεια 44 λεπτά. Υπόθεση: Η ευτυχία της Τόκιο γίνεται γλυκόπικρη. Ο Άνχελ πλησιάζει τη Ρακέλ και τον Καθηγητή που καβγαδίζουν. Οι αρχές προσφέρουν αμοιβή εκατομμυρίων δολαρίων για στοιχεία.

La casa de papel Επεισόδιο 8 – σεζόν 3, τίτλος: “Astray”, διάρκεια 57 λεπτά. Υπόθεση: Η Τόκιο προσπαθεί να πνίξει τη θλίψη της. Η Σιέρα εκμεταλλεύεται προσωπικά θέματα της Ναϊρόμπι για να τη λυγίσει και o Σουάρεθ συνεχίζει να κυνηγά τη Ρακέλ.

Ηθοποιοί
Ούρσουλα Κορμπερό
Άλβαρο Μόρτε
Πέδρο Αλόνσο
Άλμπα Φλόρες
Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα
Μιγκέλ Εράν
Χαϊμέ Λορέντε
Ιτσιάρ Ιτούνιο
Έσθερ Ασίμπο
Ντάρκο Πέριτς
Νάτζβα Νίμρι
Χόβικ Κουτσκέριαν
Ενρίκε Άρσε
Πάκο Τόους
Μαρία Πεδράζα
Κίτι Μάνβερ