You are currently viewing Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Ο Κωστής και η Λίλιαν αυτήν την εβδομάδα στα επεισόδια της Γυναίκα χωρίς όνομα, βγαίνουν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι και μιλούν για τα παιδιά τους, χωρίς να ξέρουν πόσα περισσότερα τους δένουν απ’ αυτά που γνωρίζουν.

Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Η Κάτια προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική σχέση με τον Αντρέα και διεκδικεί τη ζωή της όπως την ονειρεύεται, συναντά, όμως, την αντίδραση της Έλλης. Η σύγκρουση μεταξύ τους αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης ξεκινά το σχέδιό του να προσεγγίσει τη Σοφία, ποντάροντας στη ματαιοδοξία της Ρίας. Η Μαρίνα προχωρά στο παράτολμο σχέδιο της αποπλάνησης του ανθρώπου που μεσολάβησε για την υιοθεσία, προκειμένου να βρει το παιδί της.

Οι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, την φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι, όμως, δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της. Πολύτιμη αρωγός και φύλακας άγγελός της σ’ αυτή την προσπάθεια είναι όπως πάντα η Ρένα που της παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για το πώς θα μπορέσει να σταθεί και να κινηθεί στον κόσμο της νύχτας. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Αντρέα στην αγκαλιά της Κάτιας δημιουργεί νέα αναστάτωση στο σπίτι της οικογένειας Μακρή, με την Έλλη να είναι εντελώς αντίθετη σε αυτή τη σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο nto-re-mi.gr