You are currently viewing ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλοι θα μείνουν άναυδοι με την απολογία του Ορφέα

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλοι θα μείνουν άναυδοι με την απολογία του Ορφέα

Στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha οι εξελίξεις είναι Ραγδαίες. Η Άννα εξακολουθεί να κρατάει κρυφό το μυστικό του Τόνυ από τον Αλέξανδρο, και αυτό είναι κάτι που δοκιμάζει τη σχέση τους. Η Μαργκώ λέει τη Νικόλ πως όποιος προδίδει το Συμβούλιο, το πληρώνει με τη ζωή του και την τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο.

Η Όλγα θα ανοίξει την καρδιά της στον Στέφανο και θα του πει πως θέλει να κάνουν παιδί κι εκείνος θα της πει κάτι που τις δώσει πάρα πολύ χαρά. Με αφορμή τη δίκη η Ελένη περνά δύσκολες ώρες καθώς αναγκάζεται να αναβιώσει όλα αυτά που πέρασε με τον Ορφέα. Ο Νικόλας πιέζει τον Τόνυ να του πει την αλήθεια για το αν είναι μπλεγμένος στο εμπόριο όπλων. Η δίκη του Ορφέα ξεκινά και η Τατιάνα δίνει μια εμπεριστατωμένη κατάθεση, με μόνο σκοπό να αυξήσει την ποινή του Ορφέα όσο περισσότερο γίνεται. Η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Πιλάρ συναντήθηκε με τον Νικόλα και μαζί με τον Τόνυ αποφασίζουν ότι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους…

Ο Τόνυ προσπαθεί να προσεγγίσει την Πιλάρ, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει κουβέντα. Η Αθηνά δείχνει να φοβάται με την εμπλοκή του Νικόλα στην έρευνα με τα όπλα, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Η οικογένεια Μελά και κυρίως η Ελένη ζουν στον πυρετό της δίκης του Ορφέα, καθώς φτάνει η ώρα που θα καταθέσουν σαν μάρτυρες κατηγορίας. Η Τατιάνα ξαναβρίσκει τον παλιό της εαυτό, αλλά η Βέρα δεν είναι χαρούμενη με τις επιλογές της. Ο Θεοχάρης προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μάριο που γκρινιάζει για την απουσία της Βέρας, ενώ εκείνη περνά ατέλειωτες ώρες στις πρόβες για το καινούργιο μιούζικαλ. Η Όλγα αρχίζει να εκνευρίζεται γιατί παρόλο που δεν έχει αγγίξει αλκοόλ εδώ και πολλές μέρες, ο Αλέξανδρος αρνείται να της επιστρέψει την Λήδα.

Η δίκη του Ορφέα συνεχίζεται και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της οικογένειας Μελά. Έχει έρθει η μέρα να καταθέσουν η Άννα, η Μάρθα και ο Παύλος και όλοι είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η Άννα διηγείται τα γεγονότα και μιλά για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της. Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα, ενώ ο Παύλος με μεγάλη οργή ζητά να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης καταφέρνει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και βρίσκει μέσα πολλές χιλιάδες ευρώ. Στα Μετέωρα, η Όλγα συνεχίζει τις προσπάθειες απεξάρτησής της από το αλκοόλ και είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που αρνείται να της επιστρέψει τη Λήδα και καβγαδίζει άγρια με τον Στέφανο επειδή δεν παίρνει το μέρος της. Η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει και τους αφήνει όλους άναυδους με τα επιχειρήματά του, το παράλογο σκεπτικό του και την «υπόσχεση» που δίνει στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του.