You are currently viewing ΤΑΤΟΥΑΖ: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

ΤΑΤΟΥΑΖ: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Οι ηθοποιοί του Τατουάζ, ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Όλγα ζαλισμένη από το αλκοόλ, ξεχνάει τη Λήδα στο πάρκο. Ο εντοπισμός της μικρή λίγο αργότερα θα φέρει δάκρυα χαράς στην Όλγα.

Η Άννα θα περάσει δύσκολες ώρες μόλις οι γιατροί της Αμαλίας τους πουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

https://www.instagram.com/p/BuYt0aAHuTz/

Ο Σωκράτης μαζί με τον Χάρη ανακαλύπτουν τις απατεωνιές που έκανε ο Ορφέας στο παρελθόν. Στο μεταξύ ο Ορφέας ανοίγει την καρδιά του στον νοσηλευτή του τον Αντώνη και του δείχνει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα του.

https://www.instagram.com/p/ButTRFZHFy8/

Ο Νικόλας βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο και προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των όπλων, ενώ η συμμετοχή της Τατιάνας σε μια αστυνομική έφοδο, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

https://www.instagram.com/p/BurNmt2HoIJ/

Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για την Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω απ’ το αλκοόλ κι αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή.

Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί.. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Όλγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης!

https://www.instagram.com/p/BueAXVYHc7_/

Ο Στέφανος έχει βάλει την Όλγα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει γυμναστήριο, τρέξιμο, ιππασία, μασάζ και ό,τι άλλο θα την απομακρύνει από την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

https://www.instagram.com/p/BuWHZT8FrPT/