You are currently viewing Η Δόμνα Κουντούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Δόμνα Κουντούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Δόμνα Κουντούρη, την οποία γνωρίσαμε στο «Fame Story 3», θα βρεθεί καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σήμερα το βράδυ. Μιλάει για τους λόγους που επέλεξε να απέχει από τη δημοσιότητα, το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Επίσης στην εκπομπή καλεσμένος είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI), αντιστράτηγος ε.α και ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο κ. Σφακιανάκης μιλάει στο «The 2Night Show» για το πώς κατάφερε να ιδρύσει μόνος του το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξηγεί γιατί αποκαλούσαν τη μονάδα «τμήμα – ταξί». Επιπλέον, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση αρπαγής της ανήλικης Δέσποινας και εξομολογείται ποιο είναι το περιστατικό που τον έχει συγκλονίσει στην πολυετή πορεία του. Τέλος, μιλάει για τη δημιουργία του ελληνικού CSI.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συναντά για πρώτη φορά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και περιγράφει την εμπειρία του στον στρατό και το περιστατικό βίας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο ενώ μιλάει για τα περιττά κιλά που είχε και το bullying που βίωσε στην παιδική του ηλικία.  Εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να ευαισθητοποιηθεί με την ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να γράψει την παράσταση «Η Σιωπή Δεν Είναι Χρυσός», προς τιμήν του.