You are currently viewing Nomads 9/12/18: Ποιοι παίκτες θα περάσουν στην ένωση;
Δηλώστε συμμετοχή στο Nomads

Nomads 9/12/18: Ποιοι παίκτες θα περάσουν στην ένωση;

Σήμερα στο Nomads, οι “Επίλεκτοι” και οι “Εισβολείς” αναμετρήθηκαν για άλλη μια φορά στο 3ο αγώνισμα της Ένωσης.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή των Επίλεκτων και ψήφισαν για τον 5ο παίκτη που θα πάει απευθείας στην ένωση. Σε λίγο το τηλεοπτικό κοινό έχει το λόγο μιας και έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Οι 8 παίκτες που έμειναν μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού. Το κοινό ψηφίζει με θετική ψήφο προκειμένου να δώσει το δικαίωμα σε 5 παίκτες να συνεχίσουν στο Nomads. Τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν.

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μαριάννα Καμαρωτάκη πέρασαν στην ένωση από την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκαν αρχηγοί. Από τη σημερινή διαδικασία ψηφοφορίας των παικτών στην ένωση πέρασαν οι: Γρηγόρης, Στέλιος, Mike.

Έτσι οι πέντε πρώτοι είναι οι παραπάνω, ενώ σε λίγο θα ξέρουμε και τους υπόλοιπους.

Ο πρώτος παίκτης που περνάει στην ένωση από την ψηφοφορία του κοινού είναι ο Δήμος Χαριστέας. Ο δεύτερος παίκτης που συνενίζει στο Nomads είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στη συνέχεια η ανακοίνωση αφορούσε την Αθηνά Κωστοπούλου όπου και εκείνη περνάει στην ένωση. Επίσης στην ένωση θα είναι και η Ντάρια Τουρόβνικ. Ο τελευταίος παίκτης που πέρασε στην ένωση από την ψηφοφορία του κοινού είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο πρώτος παίκτης που του ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στο Nomads ήταν ο Αλέξανδρος Σίαρς. Ο δεύτερος παίκτης που δε θα βρίσκεται στην ένωση είναι ο Ορέστης Τσάνγκ ο οποίος μίλησε για όλους τους συμπαίκτες του και τους έκανε να συγκινηθούν και να δακρύσουν. Ο τρίτος παίκτης που αποχώρησε είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.