You are currently viewing Ελεύθερη σχέση: Θα πειστεί η Ελπίδα να σταματήσει τις συνεδρίες με την Κλαίρη;

Ελεύθερη σχέση: Θα πειστεί η Ελπίδα να σταματήσει τις συνεδρίες με την Κλαίρη;

Προσπαθώντας να χειριστεί όσο καλύτερα το ερωτικό τρίγωνο με την Ελπίδα και τον Αλέξη και ελπίζοντας να γλιτώσει την διαγραφή από τον Σύλλογο, η Κλαίρη ζητάει από την Ελπίδα να σταματήσουν τις συνεδρίες τους, εκείνη όμως δεν θέλει να το δεχτεί με τίποτα.

Την ίδια ώρα στο μπαρ, ο Μάνος και ο Τζώννης θα εκπλαγούν όταν η Ρούλα (Μυριέλλα Κουρεντή) φτάνει στο μπαρ με μια μεγάλη έκπληξη. Ο Στέργιος ζητάει από τον Νίκο και την Φωφώ να συγκατοικήσουν παριστάνοντας το ευτυχισμένο ζευγάρι για όσο θα διαρκεί η προεκλογική καμπάνια. Η Κλαίρη Η Αναστασία (Μαριλένα Ράδου) παίρνει συνέντευξη από την Κλαίρη και τον Λουκά για το άρθρο της και ο Στέργιος δίνει αγώνα να μην βγουν τα επικίνδυνα μυστικά της οικογένειας του Νίκου στην επιφάνεια. Η Πέπη (Στέλλα Κοσμοπούλου) κι ο Φίλιππος (Σπύρος Πούλης) αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χωρίσουν τον Μάνο και την Κλαίρη. Η Φωφώ και η Αντωνία συναντιούνται τυχαία και συζητούν για τα παιδιά τους, η Κλαίρη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την σχέση της με τον Φίλιππο, ο Τζώννης (Ζήσης Ρούμπος) νομίζει ότι η Μαρίνα τον γουστάρει, η Κλαίρη εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας της συνεργάζεται με τον Αλέξη και η Ρούλα ζητάει την βοήθεια του Μάνου για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Θα πειστεί η Ελπίδα να σταματήσει τις συνεδρίες με την Κλαίρη; Ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο της Πέπης και του Φίλιππου για να χωρίσουν οριστικά τον Μάνο με την Κλαίρη; Θα δεχτούν ο Νίκος κι η Φωφώ να ξαναζήσουν σαν παντρεμένοι για να βγει Δήμαρχος; Τι θα ανακαλύψει η Αναστασία στην συνέντευξη της με Κλαίρη και Λουκά; Γουστάρει η Μαρίνα τον Τζώννη; Ή μήπως η καρδιά της χτυπάει για κάποιον άλλον συνάδελφο απ’ το μπαρ; Τι θα γίνει όταν συναντηθούν η Φωφώ με την Αντωνία, και θα υπάρξουν θύματα; Και τι συνεργασία έχει ο Αλέξης με τον πατέρα της Κλαίρης;