You are currently viewing Τατουάζ: Η εξαφάνιση της Λήδας θα τρελάνει τον Αλέξανδρο

Τατουάζ: Η εξαφάνιση της Λήδας θα τρελάνει τον Αλέξανδρο

Η εξαφάνιση της Λήδας θα τρελάνει τον Αλέξανδρο. Η οικογένεια Μελά ψάχνει το παιδί σε όλη την Αίγινα, καθώς το μυαλό όλων πάει στο χειρότερο σενάριο που έχει να κάνει με την παιδική πορνογραφία. Στο Λονδίνο, η Μαργκώ επεξεργάζεται ένα ιντριγκαδόρικο σχέδιο προκειμένου να στριμώξει άσχημα τον Τόνυ και να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην εταιρεία τους. Η πίεση που ασκεί ο Ορφέας στην Ελένη, την αναγκάζει να πάρει την απόφαση να τον χωρίσει αμέσως μόλις επιστρέψει στην Αίγινα, γεγονός που χαροποιεί τον Φίλιππο.

Η Τατιάνα έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση του Σωκράτη να βοηθήσει το έργο της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του σκελετού. Η Χριστίνα συνεχίζει να πολιορκεί τον Ορφέα χωρίς εκείνος να ξέρει πως αποτελεί την πηγή της έμπνευσής της για το νέο της βιβλίο. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Όλγα πως θα πηγαίνει κάθε μέρα στο επισκεπτήριο, όσο κι αν τον διώχνει, ενώ η Άννα αποφασίζει να απαντήσει στο γράμμα της. Ο Τόνυ πάει στο Λονδίνο κι όλοι τον υποδέχονται εγκάρδια, κυρίως η Μαργκώ. Η Τατιάνα αναζητάει ακόμα την ταυτότητα του νεκρού παιδιού. Η Ελένη και η Αφροδίτη γυρνούν από το Παρίσι, αλλά η χαρά του Ορφέα σύντομα θα μετατραπεί σε λύπη και ανεξέλεγκτο θυμό.

Ο Ορφέας βιώνει τον απόλυτο πανικό μετά την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί με κλάματα, απειλές και παρακάλια να την μεταπείσει. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι για μια ακόμα φορά ασταθής και ο θυμός του επικίνδυνος και ανεξέλεγκτος. Ο Τόνυ ενημερώνεται για τη σοβαρότητα της κατάστασης με την πετρελαιοκηλίδα και καταρρέει ψυχολογικά. Η Χριστίνα ξεκινά να γράφει το καινούριο της βιβλίο, σκιαγραφώντας τον Γενάρη. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκει το τέλειο σπίτι και το νοικιάζει για να μείνει εκεί με την Αθηνά! Ο Σέκερης μαθαίνει ότι ο γιος του πουλούσε ναρκωτικά και παθαίνει σοκ. Στο κελί της φυλακής, η Όλγα διαβάζει το πολύ συγκινητικό γράμμα της Άννας.

Ο Νικόλας μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει για τον τραυματισμό του. Η Ελένη δίνει εξηγήσεις στην Άννα και την ξορκίζει να μην πει τίποτα στον Αλέξανδρο γι’ αυτό που είδε. Ο Ορφέας ζητάει από την Ελένη να του δώσει περιθώριο μια εβδομάδα για να συνειδητοποιήσει τον χωρισμό τους και μετά να φύγει από το σπίτι. Ο Στέφανος ζητά από τον Μάνο να προσέξει την συμπεριφορά της Όλγας, γιατί τώρα τελευταία του φαίνεται περίεργη, ενώ εκείνη συνεχίζει να παίρνει υπνωτικά για να κοιμηθεί.

Η Αντιγόνη, η χήρα του Παντελή Βασιλείου, συνειδητοποιεί πως το αποτέλεσμα της δίκης μπορεί να μην είναι τόσο δίκαιο όσο φαινόταν. Την ίδια ώρα ο Στέφανος δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μαζέψει στοιχεία που θα ενισχύσουν την έφεση της Όλγας. Ο Ορφέας γίνεται μάρτυρας ενός κρυφού ραντεβού της Ελένης και του Φίλιππου και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Το κακό θα χτυπήσει την οικογένεια Μελά εκεί που πονάει πιο πολύ: στο μωρό που υιοθέτησαν.

Η απαγωγή της μικρής Δήμητρας καταρρακώνει την οικογένεια Μελά. Ο Ορφέας βλέπει την Ελένη μαζί με τον Φίλιππο και τρελαίνεται. Η Μαργκώ συνεχίζει να παίζει σκληρό παιχνίδι με τον Πέτρο, κάτι που τον κάνει να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Η Αθηνά κάνει όλα τα χατίρια στον Νικόλα κι αυτός αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Σκάνδαλο ξεσπάει στην αστυνομία καθώς η υπόθεση του Άλκη διαρρέει και ο Σέκερης ντρέπεται αφάνταστα γι’ αυτό που συμβαίνει. Ο Γιάννης Παρασχάκης μαθαίνει ότι κάποιος «άρπαξε» την κόρη του και επιτίθεται στην οικογένεια Μελά οργισμένος! Ο Τόνυ κάνει μια συμφωνία με τον Νικόλα που αλλάζει τα δεδομένα της σχέσης τους..!

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της Τατιάνας και του Τόνυ κι ενώ στο Λονδίνο η Μαργκώ δεν έχει μάθει ακόμα τις εξελίξεις, κάνει έναν μεγάλο καβγά με την Αμαλία, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να την απομακρύνει από τον Τόνυ. Στο μεταξύ η Αμαλία, ανησυχεί για την εξαφάνιση του Στηβ, αφού δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα για τη δολοφονία του. Στην Αίγινα, η οικογένεια Μελά είναι αναστατωμένη από την απαγωγή του μωρού. Ο Στρατηγός χαρίζει ένα πολυτελές αυτοκίνητο στη Νικόλ, η οποία πλέον καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σ’ ένα φαύλο κύκλο, από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει. Η Νάνσυ, τρομοκρατημένη από τις σοβαρές κι επικίνδυνες εξελίξεις, αποφασίζει να πάει στον Σέκερη να του πει τα πάντα!

Για άμεση ενημέρωση των νέων εξελίξεων κάντε Follow εδώ