You are currently viewing Ελλάδα – Καζακστάν: Το κανάλι και η ώρα προβολής του αγώνα

Ελλάδα – Καζακστάν: Το κανάλι και η ώρα προβολής του αγώνα

Δείτε σε ποιος τηλεοπτικός σταθμός θα προβάλει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και το Καζακστάν.

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια για την Εθνική μας ομάδα από την κατάκτηση του Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Βρισκόμαστε δυο βήματα μακριά από το Euro 2024 στη Γερμανία, ενώ έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία συμμετοχή μας στο θεσμό.

Το όνειρο της πρόκρισης περνά αρχικά από την OPAP Arena. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ υποδέχεται σε νοκ άουτ αγώνα το Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου με μόνο ζητούμενο, τη νίκη. Στο κατάμεστο γήπεδο οι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν μία έξτρα ώθηση στους άσους της Εθνικής για να πετύχουν το στόχο.

Ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο παιχνίδι στις 21:45. Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο σχολιασμό ο παλαίμαχος άσος της χρυσής ομάδας του 2004, Νίκος Νταμπίζας. Το ρεπορτάζ θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.
Το Pre Game θα ξεκινήσει από τις 20:00 με πλούσιο ρεπορτάζ και ο Γιαννίκος Δούσκας θα υποδεχτεί στο στούντιο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Μαζί μας θα βρίσκεται και ο Λεωνίδας Βόκολος για τις δικές του πρώτες εκτιμήσεις.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Πανόπουλος, απευθείας από την OPAP Arena, θα μας μεταφέρουν τον παλμό του γηπέδου.

Παράλληλα με συνεχείς απευθείας συνδέσεις θα παρακολουθούμε και το άλλο παιχνίδι των play off, Γεωργία – Λουξεμβούργο (έναρξη στις 19:00), σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Σε περίπτωση νίκης, η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον νικητή του αγώνα Γεωργία – Λουξεμβούργο για την υπέρτατη πρόκληση, την πρόκριση στο Euro 2024! Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου και ο Alpha θα είναι πιστός και σε αυτό το ραντεβού.

Πάμε Ελλάδα!

21/3 Πέμπτη Pre Game (συνδέσεις με Γεωργία – Λουξεμβούργο) 20:00
21/3 Πέμπτη Ελλάδα – Καζακστάν 21:45
21/3 Πέμπτη Post Game 23:50

Δείτε το trailer: