You are currently viewing «Ότι και να γίνει από ‘δω και μπρος να ξέρεις ότι δε θα φταίμε εμείς» Σοκάρουν οι εξελίξεις στη “Γη της ελιάς”

«Ότι και να γίνει από ‘δω και μπρος να ξέρεις ότι δε θα φταίμε εμείς» Σοκάρουν οι εξελίξεις στη “Γη της ελιάς”

«Υπάρχουν άγραφοι κανόνες, δε θα με ξεφτιλίζεις εσύ» λέει ο Στάθης στην Αριάδνη στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς». Δείτε το τρέιλερ

Η Αριάδνη παραδέχεται στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος όταν πήγε στο σπίτι τους για καφέ, χωρίς φυσικά να πείθει τον πατέρα της. Η παρακινδυνευμένη αποστολή της Δήμητρας αγχώνει τον Γιώργη όλο και περισσότερο. Η Ξένια παίρνει το μωρό από το μαιευτήριο και ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα το δώσει στον Δημοσθένη. Ο Ορέστης, μετά από προτροπή του Πότη, «ψήνει» την Άννα να αφήσει τα επικίνδυνα σπορ και να ξεκινήσει καινούριο χόμπι. Ο Παρασκευάς δηλώνει διατεθειμένος να ψευδομαρτυρήσει για χάρη της Χάιδως και την αφήνει άφωνη. Η Θεοδώρα δείχνει για πρώτη φορά μια άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της και μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στη Μαργαρίτα. Ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι σκοπεύει να χωρίσει με την Αφροδίτη για χάρη της.