You are currently viewing Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα ετοιμάζει το σχέδιο της για τον γάμο της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα ετοιμάζει το σχέδιο της για τον γάμο της Ιουλίας

Τρέχουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Στο 37o επεισόδιο  που θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, θα δούμε πως η μέρα του γάμου φτάνει κι η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται.

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και η Φιλιώ βρίσκοντας τον Γρηγόρη ευάλωτο, κάνει άλλη μια προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Η Κυριακούλα ανησυχεί μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει το γάμο και ζητάει από τον Ζαφείρη να προσέχει το γιο της.  Από την πλευρά του ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη.

Η Κατερίνη υποπτεύεται πως η Φιλιώ συνάντησε  κρυφά τον Γρηγόρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος αγωνιά όταν μαθαίνει πως ο πάτερ Επιφάνειος είναι άρρωστος και ζητάει από την Στεφανία  μια πληροφορία, που όταν η Χάδω την ακούει, γίνεται έξαλλη.  Η μέρα του γάμου φτάνει κι η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται. Ένα απρόσμενο  γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους, ενώ ο Γρηγόρης παίρνει μια καθοριστική απόφαση…