You are currently viewing Η παραλία – Επόμενα επεισόδια: Ο Γράντος επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες

Η παραλία – Επόμενα επεισόδια: Ο Γράντος επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες

Στα επόμενα δύο επεισόδια της σειράς Η παραλία, θα δούμε πως ο Γράντος επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες, και η Κερασία, αισθανόμενη μοναξιά, επικεντρώνεται στον εαυτό της. Η Νικολίνα προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό του Δημήτρου με μια επίσκεψη στο Ηράκλειο.

Επεισόδιο 51

Στο χωριό των Ματάλων επικρατεί μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα με νέες σχέσεις να «ανθίζουν». Ωστόσο, τα σχέδια των επιχειρήσεων Αρχοντάκη αλλάζουν απότομα και ως εκ τούτου ο Διονύσης αποφασίζει να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του. Παράλληλα, η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στους παλιούς ιατρικούς ρυθμούς τους, με τις επισκέψεις στα γύρω χωριά και επανασυστήνοντας ένα πολύ δυναμικό δίδυμο για τη φροντίδα των κατοίκων. Ο Δημητρός, σε συνέπεια των εξελίξεων με τη Ναταλί, πέφτει ψυχολογικά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 52

Η συμπεριφορά του Γράντου έχει αλλάξει τελευταία, με τον ίδιο να επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Η Κερασία, πλέον, αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και αποφασίζει να σταματήσει να επενδύει στη σχέση τους, περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο μόνη της και με τη συντροφιά της Νόνας. Η Νικολίνα επισκέπτεται το Ηράκλειο μαζί με τον Δημητρό σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό έπειτα από την πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που έζησε. Τα ανησυχητικά νέα που μεταφέρει ο Καραχάλιος στον Χάρι δημιουργούν υποψίες στην Υπατία σχετικά με το κρυφό παρελθόν του αγαπημένου της και τα μυστικά που τους χωρίζουν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45