You are currently viewing Το Τατουάζ: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το Τατουάζ: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τατουάζ, η αστυνομία κάνει έρευνες για τον τελευταίο φόνο του Γενάρη και στα χέρια της έχει μια περιγραφή του από δύο μάρτυρες. Η Όλγα γράφει ένα γράμμα στην Άννα που είναι πολύ ανησυχητικό.

Η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιο της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω. Σε τρομερό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ορφέας με τα λεφτά που χρωστάει στον Αλέξανδρο και κάνει κάτι αδιανόητο. Η Χριστίνα μαθαίνει για την κοπέλα που σκότωσε ο Γενάρης και το μυαλό της πάει στον… Ορφέα! Ο Νικόλας συναντιέται με την Αθηνά και την βλέπει ανανεωμένη, πέφτει όμως από τα σύννεφα μόλις αυτή του λέει ότι επανασυνδέθηκε με τον πρώην της! Η αστυνομία ψάχνει στο σημείο που τους έδωσε ο Γενάρης και ανακαλύπτει εκεί το πρώτο του θύμα!

Οι συντεταγμένες αποδίδουν «καρπούς» και ο Σέκερης με την Τατιάνα ανακαλύπτουν έναν σκελετό θαμμένο σε μια ερημιά της Αίγινας. Η Αθηνά αποφασίζει να τιμωρήσει τον Νικόλα με το ίδιο νόμισμα και του ξεπληρώνει το ψέμα με ψέμα. Γρήγορα όμως τα πραγματικά συναισθήματα θα πάρουν το πάνω χέρι και οι δύο τους θα απολαύσουν επιτέλους μια στιγμή πάθους. Ο Αλέξανδρος παροτρύνει την Ελένη να πει την αλήθεια στον Ορφέα, αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Φίλιππος διαπιστώνει πως η Ελένη φοβάται τον άντρα της.. Η Νάνσυ, άθελά της, βάζει στο στόχαστρο το μωρό της Σαμίρα. Η Χριστίνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ορφέα και να τσεκάρει ποιος πραγματικά είναι. Ο Πέτρος απαιτεί από τη Μαργκώ περισσότερο χώρο στη ζωή της και της ζητάει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι της. Μια μικρή ελπίδα ζωντανεύει για τον Στέφανο μετά από κάποια νέα του Μάνου σχετικά με την υπόθεση της Όλγας. Ο Τόνυ με την Τατιάνα πάνε μαζί για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Μια μοιραία συνάντηση θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον και ζητούν από τον Νικόλα και την Αθηνά να γίνουν κουμπάροι στο γάμο τους. Ο Τόνυ, όμως, δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι ο Στρατηγός δεν έχει παραδώσει τα όπλα της εκδίκησης. Ο Παύλος προσπαθεί να παρηγορήσει τη Μάρθα, καθώς σε λίγες μέρες θα αναγκαστούν να δώσουν το μωρό στον βιολογικό του πατέρα. Ο Ορφέας γίνεται μάρτυρας της συνάντησης του Τόνυ με την Άννα και θα παρεξηγήσει το φιλικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους. Ο Φίλιππος και η Ελένη αποφασίζουν να παρατείνουν το ταξίδι στο Παρίσι και να απολαύσουν την ελευθερία τους όσο περισσότερο μπορούν. Ο Θεοχάρης ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης..

Η Αθηνά ακούει ένα μήνυμα του Χάρη προς τον Νικόλα και μαθαίνει την πραγματική του γνώμη γι’ αυτή! Ο Τόνυ με την Τατιάνα αποφασίζουν να κάνουν πολιτικό γάμο και διαλέγουν τους μάρτυρες! Στο μεταξύ η Μαργκώ έχει μια μεγάλη έκπληξη για τον Πέτρο που τον βρίσκει απροετοίμαστο! Ο Φίλιππος με την Ελένη κάνουν συζήτηση για τον Ορφέα και η Ελένη δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο. Η Λήδα νευριάζει με τον Αλέξανδρο και την Άννα και φεύγει από το σπίτι, μόνη της. Για κακή της τύχη, έξω από το σπίτι περιμένει ο Γιώργος. Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντοπίζει ένα νεκρό παιδί.

Δείτε τις ημερομηνίες προβολής των επεισοδίων εδώ