You are currently viewing Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, η εγκυμοσύνη της Αλίνας προχωράει, όμως κανένας δεν τολμάει ακόμα να ρωτήσει το ζευγάρι για το όνομα του παιδιού.

Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα εύχονται να πάρει το όνομα του παππού, αλλά επειδή τρέμουν τι θ’ ακούσουν, αποφεύγουν τη συζήτηση. Μέχρι που η Μπέλα θα αποφασίσει να αγοράσει στον ανιψιό της μια ταυτότητα και θα κάνει την ερώτηση που όλοι φοβούνται. Πώς θα το πούνε το παιδί; Η Αλίνα θα δώσει την απάντηση, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια.

Όλοι στην οικογένεια Τριανταφύλλου ετοιμάζονται για άλλο ένα συνηθισμένο κυριακάτικο τραπέζι στην Κηφισιά. Μόνο που αυτή την Κυριακή, τίποτα δε θα κυλήσει ως συνήθως. Την πόρτα χτυπά ο Λουκάς, ένας άντρας που ξέρει τα πάντα για την οικογένεια και ισχυρίζεται ότι υπήρξε δεξί χέρι του Μενέλαου και κολλητός του Σάββα και του Κωνσταντίνου για χρόνια. Μόνο που… κανείς δεν τον θυμάται! Εκείνος όμως θυμάται πολλά και άκρως αποκαλυπτικά μυστικά για το παρελθόν τους! Πάσχουν οι Τριανταφύλλου από κακό μνημονικό ή συμβαίνει κάτι άλλο; Και γιατί προτού τελειώσει αυτό το γεύμα, ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και οι γιοι τους να πάρουν διαζύγιο; Τι συμβαίνει τελικά με τον μυστηριώδη Λουκά;