You are currently viewing Το μυστικό της πεταλούδας – επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος με το Φίλιππο είναι σίγουροι ότι ο Άλκης είναι πράγματι ο δολοφόνος του Ηλία

Το μυστικό της πεταλούδας – επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος με το Φίλιππο είναι σίγουροι ότι ο Άλκης είναι πράγματι ο δολοφόνος του Ηλία

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας». Διαβάστε στο thess24.gr όσα θα δούμε στα επεισόδια 60, 61, 62, 63.

Το μυστικό της πεταλούδας Επεισόδιο 60

Η Χλόη, που έχει δει τον Παύλο κοντά στο σπίτι του Μάρκου, κρύβεται πολύ ταραγμένη για να μην τη δει. Τον περιμένει να φύγει για να πάει να μιλήσει με τον Μάρκο, αλλά, ο Παύλος εντοπίζει στο κινητό του σήμα απ΄ το κινητό της Χλόης και καταλαβαίνει ότι η Χλόη είναι κάπου εκεί κοντά κι αποφασίζει να τη βρει.

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να τ΄ αφήσει όλα πίσω για χάρη της και για χάρη του μωρού τους και της μιλάει για τον πατέρα του, που τους παράτησε με τη μάνα του, όταν ο Φίλιππος ήταν μικρός κι από τότε δεν τον ξαναείδε.

Η Έλενα λέει στον Άλκη και στη Λουκία για τη δήθεν απόπειρα του Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με τον Νικόλα στο τμήμα για την ανάκριση, η Έλενα τον βλέπει και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει.

Ο Θέμης φτάνει κι αυτός στο τμήμα την ίδια ώρα κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόφορο, ενώ η Κρίστια που έχει αργήσει, παίρνει στο κινητό της ένα μήνυμα, που την τρομοκρατεί.

Το μυστικό της πεταλούδας Επεισόδιο 61

Η Ειρήνη ρωτάει τη Σοφία για τον Αντώνη, τον νεαρό που είδε στη φωτογραφία. Η Σοφία της λέει πως ήταν η πρώτη της αγάπη, πριν γνωρίσει τον Αρίστο, αλλά, δε μπόρεσαν να είναι μαζί παρ΄ όλο που αγαπιόντουσαν πολύ. Η Ειρήνη τη ρωτάει γιατί, αλλά, η Σοφία αλλάζει κουβέντα.

Η ανάκριση του Χριστόφορου συνεχίζεται, η Λουκία τον πιέζει για ν΄ αποσπάσει την ομολογία του, αλλά, δεν τα καταφέρνει.

Ο Παύλος πάει στο σπίτι να τσεκάρει τι κάνει η Χλόη, η οποία παρ΄ όλο που είναι πολύ αναστατωμένη με το δεύτερο κινητό του που βρήκε, παριστάνει πως όλα είναι καλά. Ο Παύλος της προτείνει να φύγουν μερικές μέρες δυο τους.

Ο Άρης τηλεφωνεί στη Μαρήλια να δει πώς είναι, ανήσυχος μετά την κουβέντα τους, που του είπε πως αυτή φταίει για όλα αυτά που γίνονται με τον Άλκη, αλλά, εκείνη δεν του απαντάει.

Ο Μάρκος, ανήσυχος και προβληματισμένος μετά την συνάντηση του με τον Παύλο και απ΄ αυτά που του είπε η Χλόη, τηλεφωνεί στην Κρίστια να της τα πει, αλλά, εκείνη, είναι στο τμήμα για την κατάθεση του Θέμη και δε μπορεί να του μιλήσει. Η Χλόη, στο μεταξύ, περιμένει μια αντίδραση της Κρίστιας στο βίντεο που της έστειλε στο κινητό, αλλά, δεν έρχεται τίποτα.

Το μυστικό της πεταλούδας Επεισόδιο 62

Ο Θέμης με την Κρίστια μαθαίνουν πως ο Χριστόφορος δεν είπε στην κατάθεση του ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα και όχι αυτός, ούτε έδωσε το ημερολόγιο της Βαγγελιώς σαν στοιχείο, που αποδεικνύει ότι τον είχε μαχαιρώσει. Μαζί με τη Λουκία και τον Στέφανο, αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν το έκανε.

Ο Χριστόφορος το λέει στην Ειρήνη, ότι δεν είπε τίποτα απ΄ αυτά στην κατάθεση του και της ζητάει να κάνει το ίδιο, όταν θα καταθέσει. Η Ειρήνη, όμως, αντιδράει, πιστεύει πως η ανακρίτρια πρέπει να μάθει για την πιθανότητα να σκότωσε η Βαγγελιώ τον Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.

Η Σοφία βγάζει βόλτα τον Μπεν για ν΄ αφήσει την Ειρήνη και τον Χριστόφορο να μιλήσουν κι έχει πάλι την παράξενη αίσθηση πως κάποιος την παρακολουθεί.

Ο Άρης, ανήσυχος που η Μαρήλια δεν του απαντάει στο τηλέφωνο, πάει σπίτι της. Τη ρωτάει τι συμβαίνει και για ποιο πράγμα φταίει αυτή, όπως του είχε πει τη μέρα της ταφής του Δώρου. Η Μαρήλια, ενώ θέλει να του πει για το ατύχημα και ότι εξ΄ αιτίας της έχει μπλέξει ο Άλκης, φοβάται και δεν το κάνει. Έτσι ο Άρης παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι γι΄ αυτό μόνος του.

Η Κρίστια, πολύ ταραγμένη απ΄ το βίντεο και τα μηνύματα, που έλαβε απ΄ το κινητό του Γρηγόρη, αποφασίζει να μάθει πώς είναι δυνατόν να της τα έστειλε, ενώ είναι στο ψυχιατρείο.

Το μυστικό της πεταλούδας Επεισόδιο 63

Η Κρίστια δείχνει στον Παύλο το βίντεο και το μήνυμα που της έστειλαν απ΄ το κινητό του Γρηγόρη και τον ρωτάει, αν τα έστειλε αυτός. Ο Παύλος που δεν έχει ιδέα, της ορκίζεται ότι δεν το ΄κανε αυτός. Αναρωτιούνται κι οι δυο ποιος μπορεί να το έκανε και ο Παύλος καταλαβαίνει ότι πρέπει να τα έστειλε η Χλόη.

Ο Άρης λέει στον Χριστόφορο και στο Φίλιππο για το σημείωμα που λέει ότι ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία. Όταν ο Άρης φεύγει, ο Χριστόφορος με το Φίλιππο είναι σίγουροι ότι ο Άλκης είναι πράγματι ο δολοφόνος του Ηλία. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο να κάνουν κάτι άμεσα, αλλά, ο Χριστόφορος θέλει να τσεκάρει κάτι πρώτα, που δε λέει στο Φίλιππο τι είναι.

Όταν ο Φίλιππος φεύγει, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φάνη, να μάθει, αν όντως ο άντρας που ήταν εκείνο το βράδυ με τον Ηλία, ήταν ο Άλκης. Ο Φάνης, όμως, δεν του απαντάει, αφού τα πίνει στο μαγαζί της Σοφίας κι εκεί έχει μια παράξενη συνάντηση.

Ο Σάββας πάει να δει τον  Μάρκο κι ο Μάρκος του λέει για την καταγγελία του Θέμη ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και για τον καυγά του με την Κρίστια, που αποφάσισε να είναι δικηγόρος του Θέμη.

Η Έλενα καταθέτει και δίνει στη Λουκία ένα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι απόδειξη ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, ενώ ο Παύλος γυρνάει στο σπίτι και προσπαθεί να σιγουρευτεί, αν πράγματι η Χλόη ήταν αυτή που έστειλε το βίντεο και το μήνυμα στην Κρίστια.