You are currently viewing Σασμός: «Θα γίνουν πολύ μεγάλες αποκαλύψεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο»

Σασμός: «Θα γίνουν πολύ μεγάλες αποκαλύψεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο»

Η εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και η δημοσιογράφος Αντωνία Δουδάλη βρέθηκαν  στα γυρίσματα του «Σασμού». Δείτε όσα είπαν στην κάμερα της εκπομπής οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

«Αν ήξερε ο Παντελής ότι ο γιος του κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό και βασανίζεται να είστε σίγουροι ότι θα είχε επέμβει» δήλωσε ο Στάθης Μαντζώρος.

«Όταν κάποια μυστικά είναι μεγάλα νομίζω η αποκάλυψη του στην αρχή είναι σοκαριστική και για τους δύο» είπε ο Στρατής Χατζησταματίου που υποδύεται τον Μανόλη, στην ερώτηση αν θα κλονιστεί η φιλία του με τον Νικηφόρο και συνέχισε λέγοντας: «»Αυτό το βάρος που θα φύγει πάνω από τον ήρωα (Μανόλη) θα τον απελευθερώσει».

Θα μπορέσει ο Νικηφόρος να συγχωρέσει τον Μαθιό; «Έχει σίγουρα πολλούς λόγους να το κάνει και υπάρχουν πολλές πληροφορίες που ακόμα και τώρα δεν τις γνωρίζει. Θα γίνουν πολύ μεγάλες αποκαλύψεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αποκαλύπτονται τεράστια πράγματα αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν ξέρει» λέει ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο.