You are currently viewing Η παραλία: Τα πάντα ανατρέπονται μετά τις αποκαλύψεις

Η παραλία: Τα πάντα ανατρέπονται μετά τις αποκαλύψεις

Ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

Τις επόμενες μέρες θα δούμε στη σειράς «Η παραλία» πως ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη. Διαβάστε στο thess24.gr όσα θα δούμε στο 12ο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Τρίτη 19/9.

Επεισόδιο 12: Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες. Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα..

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η Αντιγόνη, στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία εκφράζοντας τις ανησυχίες της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό.