You are currently viewing Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Υπατία νιώθει συγκλονισμένη από τις εξελίξεις

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η Υπατία νιώθει συγκλονισμένη από τις εξελίξεις

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Η ΠΑΡΑΛΙΑ” θα δούμε πως η Γενική Ασφάλεια Αθηνών στέλνει έναν από τους πιό έμπειρους αστυνομικούς…

Το πένθος για τον φόνο και η αγωνία για την εύρεση του δολοφόνου έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία. Οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός, καθώς ένας τέτοιος φόνος είναι πρωτόγνωρος για το μέρος. Η μικρή κοινότητα των Ματάλων αρχίζει να αντιμετωπίζει το κοινόβιο των χίπηδων με καχυποψία και ασκεί πίεση στον ενωμοτάρχη και τον χωροφύλακα της περιοχής, ώστε να βρουν άμεσα τον δολοφόνο. Η υπόθεση προσελκύει το ενδιαφέρον της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αποφασίζει να στείλει στα Μάταλα έναν από τους πιο έμπειρους υπαστυνόμους της, τον οξυδερκή Ανδρέα Καραχάλιο. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Υπατία Αρχοντάκη, επιστρέφει ύστερα από καιρό στον τόπο της παιδικής της ηλικίας για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τα χαρμόσυνα νέα του επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο.