You are currently viewing «Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Γιάννος πιέζει τον Στέφανο και την Ειρήνη να βρουν κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Γιάννος πιέζει τον Στέφανο και την Ειρήνη να βρουν κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας

Στο 85ο+86ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας», που θα προβληθεί την Τετάρτη 9/8/23 στις 16:45 θα δούμε πως η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι πήγε κι εξομολογήθηκε, γιατί νιώθει φριχτά που λένε ψέματα στην Ειρήνη τόσα χρόνια.

Η Κρίστια, που βρίσκει τη ματωμένη πετσέτα στο μπάνιο, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει τη Λίλιαν πώς βρέθηκε η πετσέτα εκεί. Η Λίλιαν προσποιείται ότι δε θυμάται και η Κρίστια πάει στον Θέμη να τον ρωτήσει, αν ξέρει κάτι αυτός. Ο Γιάννος πιέζει τον Στέφανο και την Ειρήνη να βρουν κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Βάζει την Ειρήνη να ρωτήσει τον Φίλιππο, αν ξέρει κάτι γι΄ αυτό.

Η Χριστίνα λέει στην Εύα ότι ο Άρης θα καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να χτυπάει τη Λίλαν, αλλά, πάει η Λουίζα και τους εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη, μετά από σκέψη, αποφασίζει να ρωτήσει τον Φίλιππο αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο, αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Αν ξέρει και καλύπτει τον Χριστόφορο, πρέπει να της το πει τώρα.

Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα ότι ο Γιάννος ήταν στο νοσοκομείο και τον απείλησε να μείνει μακριά απ΄ τον Μάρκο. Μετά τηλεφωνεί στην Εύα και το λέει και σ΄ εκείνη. Της λέει πως φοβάται πως, αν ο Γιάννος μάθει ότι ο Μάρκος είναι γιος του, μπορεί να του κάνει κακό για να τον εκδικηθεί για όλα που του έχει κάνει.

Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι πήγε κι εξομολογήθηκε, γιατί νιώθει φριχτά που λένε ψέματα στην Ειρήνη τόσα χρόνια. Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη και οι άλλοι ψάχνουν εντατικά για τη Μαρίνα και πως μπορεί να μάθουν πως την έβγαλε απ΄ τη μέση και η Μαρκέλλα το ακούει ταραγμένη.

Ο Γιάννος, που έχει ανακαλύψει πως κάποιος πήρε τη φωτογραφία του με το αγοράκι απ΄ την ατζέντα του, ψάχνει να βρει ποιος είναι, ενώ η Ειρήνη κάνει μια σκέψη που την οδηγεί σ΄ ένα στοιχείο για τη Μαρίνα. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Άρης λέει στη Λίλιαν ότι θα καταθέσει πως είδε τον Θέμη να την χτυπάει με αντάλλαγμα να αποσύρει τη μήνυση κατά της Λουίζας. Ο Στέφανος μαθαίνει απ΄ τη Φωτίου ότι ο Γιάννος πήγε κάπου εκτός πόλης για μια υπόθεση, αλλά, δεν πείθεται και ψάχνει να μάθει πού πήγε ο Γιάννος και γιατί.