You are currently viewing «Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Θέμης γίνεται αιτία για το τραγικό συμβάν στη ζωή της Λίλιαν

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Θέμης γίνεται αιτία για το τραγικό συμβάν στη ζωή της Λίλιαν

Στο 75ο+76ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας», που θα προβληθεί  την Παρασκευή 4/8/23 στις 16:45 θα δούμε πως ο Άρης λέει στη Λουίζα για τον καυγά του Θέμη και της Λίλιαν στο πανεπιστήμιο.

Ο Μάρκος ζητάει βοήθεια απ΄ την Ειρήνη για να βρει τον Κυριάκο. Η Ειρήνη που έρχεται σε δύσκολη θέση, αφού ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, του λέει ότι έκλεισε την υπόθεση κι ότι δε μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Άρης λέει στη Λουίζα για τον καυγά του Θέμη και της Λίλιαν στο πανεπιστήμιο. Η Λουίζα ανήσυχη που ο Άρης παίρνει το μέρος της Λίλιαν, πάει στην Εύα και στη Χριστίνα να τους μιλήσει γι΄ αυτό.

Ο Θέμης πίνει στο μαγαζί της Σοφίας και μιλάει στη Σοφία γι΄ αυτά που έγιναν με τη Λίλιαν. Η Σοφία τον συμβουλεύει να βρει τρόπο να ηρεμήσει τη Λίλιαν και να σκεφτεί ψύχραιμα να βρει μια λύση. Ο Γιάννος ανακρίνει τον Χριστόφορο για τη Μαρίνα κι επιμένει πως ο Χριστόφορος την έβγαλε απ΄ τη μέση και την εξαφάνισε. Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο ότι κάνει πίσω στο σχέδιο να παγιδέψουν τον Γιάννο κι ο Στέφανος του λέει πως θα το συνεχίσει μόνος του.

Ο Άρης πάει να δει πώς είναι η Λίλιαν, γιατί ανησυχεί γι΄ αυτήν, αλλά, αυτή τον διώχνει, ενώ η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος πήρε κρυφά απ΄ το τμήμα το φάκελο της υπόθεσης. Ο Θέμης πάει στη Λίλιαν σε μια προσπάθεια να την μαλακώσει, όπως τον συμβούλεψε η Σοφία, αλλά, αυτή θέλει να τηλεφωνήσει στην Εύα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Ο Θέμης προσπαθώντας να την εμποδίσει, τη ρίχνει κάτω και η Λίλιαν έχει αιμορραγία και χάνει το παιδί.

Ο Μάρκος ζητάει συγνώμη απ΄την Ειρήνη που πήρε τον φάκελο της υπόθεσης απ΄ το γραφείο της, αλλά, της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποφασισμένος να ψάξει να βρει τον Κυριάκο με τη βοήθεια αυτών που ανακάλυψε, διαβάζοντας τα στοιχεία στο φάκελο. Η Ειρήνη νιώθει τύψεις που δε μπορεί να πει στον Μάρκο ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και το λέει στον Φίλιππο. Ο Χριστόφορος ρωτάει τον Φίλιππο, αν έχει το νούμερο του κινητού που χρησιμοποιούσε ο Χρυσοχόου έξι χρόνια πριν. Ο Φίλιππος το βρίσκει και τον ρωτάει τι έχει σκοπό να κάνει.

Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι της με τον φάκελο της υπόθεσης κι ο Αρίστος τον βλέπει θορυβημένος. Η Λίλιαν μαθαίνει πως έχασε το παιδί της και κατηγορεί τον Θέμη γι΄ αυτό. Η Κρίστια πάει στον Μάρκο, επειδή νιώθει τύψεις που είναι αναγκασμένη να του κρύψει την αλήθεια για τον πατέρα του κι αυτός της λέει πως θα πάει στη Βηρυτό να μάθει που βρίσκεται ο Κυριάκος. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Λίλιαν βλέπει την Εύα καθώς φεύγει απ΄το πανεπιστήμιο, όπου είχε πάει να μιλήσει με τον Θέμη και της ζητάει να μιλήσουν. Η Εύα δε θέλει και ο Θέμης, που τις βλέπει από μακριά, ξεσπάει εναντίον της Λίλιαν. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Γιάννο ότι είναι με το μέρος του και του λέει το σχέδιο του να ξεσκεπάσουν τον Νικόλα, που στέλνει στον Γιάννο τα απειλητικά μηνύματα.