You are currently viewing «Το μυστικό της πεταλούδας»: Η Εύα πιστεύει οτι ο Χριστόφορος σκότωσε τα παιδιά της…

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Η Εύα πιστεύει οτι ο Χριστόφορος σκότωσε τα παιδιά της…

Στο 17ο+18ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας», που θα προβληθεί  την Τρίτη 4/7/23 στις 16:45 θα δούμε πως η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο ποια είναι τα παιδιά στη φωτογραφία και γιατί την έστειλαν στον Χριστόφορο.

Η Εύα βλέπει πολύ ταραγμένη τα λουλούδια στον τάφο της Δέσποινας. Ο Φίλιππος που είναι εκεί, προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της πιάσει κουβέντα. Η Ειρήνη λέει στη θεία της την Ηλέκτρα ότι ψάχνει τον Μιχάλη Ιορδάνου και την παρακαλεί να ψάξει στα αρχεία του ιδρύματος, μήπως τον είχαν πάει εκεί πριν 25 χρόνια. Ο Χριστόφορος κάνει εικασίες για το τι μπορεί να έγινε 25 χρόνια πριν και η Εύα να πιστεύει ότι αυτός σκότωσε τα παιδιά της. Ο Άρης με τη Χριστίνα βρίσκουν σπίτι, αλλά, η Χριστίνα αποφασίζει να μην το πει στους δικούς της και να φύγει κρυφά. Ο Μάρκος λέει στη Μαρκέλλα ότι τα παρατάει κι ότι τέλειωσε μ΄ αυτή τη δουλειά. Η Μαρκέλλα τον απειλεί να μην το κάνει, αλλά, αυτός φεύγει κι η Μαρκέλλα αποφασίζει να τον κάνει να το μετανιώσει.

Ο Μάρκος στέλνει ένα μήνυμα στην Αλεξία ότι παράτησε τη δουλειά του ζιγκολό, αλλά, το ακούει και ο Χριστόφορος. Ο Στέφανος γνωρίζει τον κολλητό της Αμάλα, τον Σταύρο, που μένει με τον μπαμπά του. Η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο ποια είναι τα παιδιά στη φωτογραφία και γιατί την έστειλαν στον Χριστόφορο. Η Αλεξία παίρνει τηλέφωνο το Μάρκο, που του λέει πως τον συνέλαβε η Δίωξη ναρκωτικών για κατοχή. Πάει με τον Στέφανο στη Δίωξη να μάθουν τι συνέβη. Η Ειρήνη φεύγει για τη Βηρυτό να βρει την παλιά φίλη του Χριστόφορου, μήπως μάθει τι έκανε 25 χρόνια πριν και τον απειλούν. Η Χριστίνα φεύγει κρυφά απ΄ το σπίτι και η Εύα αναστατωμένη, ψάχνει να βρει τον Άρη για να μάθει πού είναι η Χριστίνα. Πάει στο σπίτι του Δώρου, αλλά, εκεί έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως  η Αλεξία επιστρέφει σπίτι μετά την απρόσμενη, ερωτική συνάντηση που είχε με το Μάρκο. Ο Χριστόφορος της εξηγεί τι έγινε με τον Δώρο και της λέει πως δε φταίει αυτός που ο Δώρος είναι σ΄ αυτή την κατάσταση.