You are currently viewing Σασμός: Η πρόταση της Καλλιόπης ξαφνιάζει την Αργυρώ (τρέιλερ)

Σασμός: Η πρόταση της Καλλιόπης ξαφνιάζει την Αργυρώ (τρέιλερ)

Στο 159ο επεισόδιο, της σειράς “Σασμός“,που θα προβληθεί την Δευτέρα 26/6/23  θα δούμε πως ο Ευθύμης βγάζει από τη μέση τους μάρτυρες έναν- έναν…

Όσο οι συζητήσεις περί σασμού υπόσχονται ένα διαφορετικό μέλλον για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, η Καλλιόπη περιμένει την απάντηση της Αργυρώς σχετικά με τη συγκατοίκησή τους. Εκείνη από την άλλη συγκρούεται με τον Σταύρο για τις βιντεοκλήσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί. Καθώς ο ουρανός πάνω από τον Μαθιό και τη Βασιλική δείχνει να ξαστερώνει, η Τζένη αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μάνος κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει και ο Λευτέρης πιάνει την άκρη του νήματος που θα γκρεμίσει τον Μαθιό. Στο μεταξύ ο Ευθύμης συνεχίζει να βγάζει από τη μέση τους μάρτυρες έναν- έναν. Δείτε όλα τα επεισόδια στο  thess24.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=GquC3Pp4SuM&ab_channel=MakisMusictube

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται, να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει, να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε.