You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Η Βρεττώ οδηγεί τον Χρήστο σε θανάσιμο μονοπάτι (τρέιλερ)

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Βρεττώ οδηγεί τον Χρήστο σε θανάσιμο μονοπάτι (τρέιλερ)

Στο 99ο επεισόδιο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, που θα προβληθεί την Παρασκευή 23/6/23  στις 22.40, θα δούμε πως ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους

Η αποκάλυψη της Βρεττώς φωτίζει στο Χρήστο το μονοπάτι που οδηγεί στο θάνατο. Ο Γιώργης σιωπηλός και ανεξιχνίαστος φαίνεται αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις εξελίξεις αλλά το απρόσμενο νέο για το Χρήστο σταματά κάθε του κίνηση, και ενώ η Νίτσα, έχοντας ξεκλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στο παρελθόν της, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους, όμως αυτός που κερδίζει είναι ο φόβος.

Η Εύη αγωνίζεται να τραβήξει τον Άλκη μακριά από όσα απειλούν την επιβίωση του έρωτα τους. Απελπισμένος ο Στρατής αποδέχεται την οδύνη μίας μεγάλης απώλειας που ίσως τον λυτρώσει. Η Ζέτα βιάζεται να κάνει ένα καινούργιο βήμα, αγνοώντας ότι ο ορίζοντας για κείνην σκοτεινιάζει. Δείτε στα επεισόδια στο thess24.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=hTXBiFEXECw&ab_channel=MakisMusictube

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Χρήστος μανιασμένος στην προσπάθεια του να καταδιώξει τη Ζέτα, παραφέρεται ακόμα μια φορά για να βρεθεί τελικά μπροστά σε μια ερώτηση που θα του κοστίσει.