You are currently viewing Η γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα

Η γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα

Στο 182o επεισόδιο, της σειράς “Η γη της ελιάς”, που θα προβληθεί  την Τρίτη 30/5/23 στις 21.00, θα δούμε πως ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του.

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο. Η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρείας στην Αλκμήνη και την Αντωνία, με σκοπό να τις δελεάσει ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο. Ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του. Η Ειρήνη και η Θεοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως σε λίγες μέρες θα ντυθεί στα χακί και ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων μιας και η Μαργαρίτα δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα. Δείτε περισσότερα spoilers στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.