You are currently viewing Γλυκάνισος: Ο Στρατής μαθαίνει κάτι που θα τον προβληματίσει (τρέιλερ)

Γλυκάνισος: Ο Στρατής μαθαίνει κάτι που θα τον προβληματίσει (τρέιλερ)

Στο 69ο επεισόδιο,  της σειράς “Γλυκάνισος”, που θα προβληθεί το Σάββατο 3/6/23 στις 18.45, θα δούμε πως ο Ευστρατίου εκτοξεύει απειλές εναντίον του Θανάση…

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με τον Ευστρατίου βγαίνει. Κρίνεται προφυλακιστέος. Στο σπίτι των Δεμίρηδων όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς τη Ραζάν, ειδικά της σαστισμένης Ερμιόνης. Ο Θανάσης βρίσκεται απέναντι στον Ευστρατίου, ο οποίος δεν δείχνει ούτε μια σταγόνα μετάνοιας και μόνο απειλές έχει να ξεστομίσει. Έπειτα, ανακοινώνει στον Νεφζάτ ότι θα τον βοηθήσει.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Δανάη βγαίνουν βόλτα στη θάλασσα που είχαν δώσει κάποτε το πρώτο τους φιλί ενώ στο σπίτι του Ραφαήλ, η Αλίκη εκμυστηρεύεται στην Ελεάνα το μεγάλο της μυστικό, για τον φόνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής με τη Ραζάν επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να εξετάσει τη Ραζάν. Εκεί, ο Στρατής μαθαίνει κάτι που τον προβληματίζει πολύ. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στρατής επιστρέφει σπίτι του, αφού πρώτα πάει τη Ραζάν στη Φατιμέ. Η Ελεάνα, απεγνωσμένη, μαζεύει τα πράγματά της. Η Αλίκη της προτείνει να μείνει μαζί της μέχρι να βρει σπίτι.