You are currently viewing Η γη της ελιάς: Η είδηση του θανάτου του Αλέξη πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη

Η γη της ελιάς: Η είδηση του θανάτου του Αλέξη πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη

Στο 179o επεισόδιο, της σειράς “Η γη της ελιάς”, που θα προβληθεί  την Πέμπτη 25/5/23  στις 21.00, θα δούμε πως ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη.

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική. Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση. Δείτε περισσότερα spoilers στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ψάξει.