You are currently viewing Σασμός: Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη

Σασμός: Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη

Στο 141ο επεισόδιο, της σειράς “Σασμός“, που θα προβληθεί την Παρασκευή 26/5/23 θα δούμε πως ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα αποφασισμένος …

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση.

Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο… Ενώ η Βασιλική οδηγείται στον παπά Μιχάλη, ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα αποφασισμένος και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι κρύβουν. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη με κάθε τρόπο, ζητώντας κάτι από την Αργυρώ, που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Σε συνεννόηση με τον Αστέρη, προσπαθούν να φέρουν Μαθιό και Βασιλική σε επαφή.