You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα θα αντιμετωπίσει την Βικτώρια (τρέιλερ+sneak preview)

O Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα θα αντιμετωπίσει την Βικτώρια (τρέιλερ+sneak preview)

Στο 138ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα  προβληθεί απόψε στις 20.00, θα δούμε πως όλοι είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Δημητράκη…

Η κίνηση του Δημητράκη εναντίον της Γεωργίας, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Όλοι στέκονται στο πλευρό της. Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και στην Μιράντα.

Ο Δημοσθένης προβληματισμένος με την εξαφάνιση του φακέλου της υπόθεσης Βλαστού, ζητάει βοήθεια από τον Σωτήρη… Η Βικτώρια πηγαίνοντας στον Παράδεισο να πει ένα ευχάριστο νέο στην Αμαλία συναντά την Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει, ή όχι…  Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αμαλία ζητάει από τον Μάρκο και τη Γεωργία να επιστρέψουν στον Παράδεισο των Κυριών ενώ η Μιράντα εξομολογείται στον Ντίνο ότι εξακολουθεί να τη δυσκολεύει η παρουσία της Αμαλίας στη ζωή τους.