You are currently viewing «Ποιός Παπαδόπουλος;»: Όλοι περιμένουν να γυρίσει ο Αρίστος στο σπίτι (τρέιλερ)

«Ποιός Παπαδόπουλος;»: Όλοι περιμένουν να γυρίσει ο Αρίστος στο σπίτι (τρέιλερ)

Στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Ποιός Παπαδόπουλος;», το 50ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 8/2/5, θα δούμε πως ο Θανάσης σκέφτεται ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να «ζητήσουν συγγνώμη» ταυτόχρονα και ο Αρίστος και η Μελίνα…

Ο Αρίστος είναι ακόμα θυμωμένος με την αποκάλυψη ότι η Μελίνα είχε πει τα πάντα στον αδερφό του τον Περικλή, και αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι, παρόλο που όλοι ξενυχτάνε περιμένοντάς τον. Τώρα, όμως, έχει πεισμώσει πλέον και η Μελίνα, που θεωρεί υπερβολική την αντίδραση του άντρα της, νιώθει βαθιά προσβεβλημένη από το πώς της μίλησε.

Κι ενώ ο Περικλής πιάνεται ακόμα και στα χέρια με τον αδερφό του και μαζεύει τα πράγματά του και επιστρέφει στη βάση του, όλοι οι υπόλοιποι παρελαύνουν από το γραφείο του Αρίστου προσπαθώντας να τον μεταπείσουν… αλλά μάταια. Έτσι, ο Θανάσης σκέφτεται ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να «ζητήσουν συγγνώμη» ταυτόχρονα και ο Αρίστος και η Μελίνα… Αλλά αυτό το σχέδιο μάλλον θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Περιστέρα είναι στα μαύρα πανιά γιατί μετά την στιχομυθία του Περικλή και της Μελίνας που άκουσε κατά λάθος πιστεύει ότι αυτοί οι δύο έχουν κρυφή σχέση. Παρόλα αυτά, δεν λέει τίποτα σε κανέναν, ούτε στην ίδια την Μελίνα η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι έχει και είναι τόσο εχθρική απέναντί της.