You are currently viewing «Αόρατοι»: Ο Μήτσος αναλαμβάνει το ρόλο του ενορχηστρωτή της επιχείρησης (τρέιλερ)

«Αόρατοι»: Ο Μήτσος αναλαμβάνει το ρόλο του ενορχηστρωτή της επιχείρησης (τρέιλερ)

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς «Αόρατοι», που θα προβληθεί την Τετάρτη 26/4/23 στις 21.00, θα δούμε πως η Μυρτώ παραμένει αισιόδοξη και προτείνει να αναπτυχθούν σαν εταιρία.

Η Ρόξι, μετά την απογοήτευση της πρώτης αποστολής, φέρνει στην παρέα τον Ιάσονα τον αγαπημένο και λίγο τρελάρα θείο της, έναν τύπο μποέμ και ορκισμένο ερημίτη. Εκείνος, σε ρόλο μέντορα, προσπαθεί να τους οργανώσει μοιράζοντας ρόλους και ευθύνες στα παιδιά της παρέας ανάλογα με τα ταλέντα τους. Η Μυρτώ παραμένει αισιόδοξη και προτείνει να αναπτυχθούν σαν εταιρία. Παίρνει την πρωτοβουλία και ανεβάζει ένα διαφημιστικό μπάνερ σε πορνοσάιτ, σε σελίδες με ζώδια κλπ. Εμφανίζεται μια πάμπλουτη κυρία και ζητά από την εταιρία να ρίξει “δόλωμα” στο νεότερο αρραβωνιαστικό της για να βεβαιωθεί πως της είναι πιστός και πως αξίζει να προχωρήσει σε γάμο μαζί του.

Ο Μήτσος αναλαμβάνει το ρόλο που αγαπάει, αυτόν του ενορχηστρωτή της επιχείρησης και αναθέτει ρόλους στους υπόλοιπους. Ο θείος Ιάσονας έχει μια ωραία ιδέα, να εκμεταλλευτούν τον Άλεξ ως ηθοποιό και αφού παρουσιαστεί μπροστά του ως νονός της νύχτας, με τον Τόλη και τον Μήτσο ως μπράβους, να τρομάξει τον απατεώνα αρραβωνιαστικό. Ο τελευταίος πέφτει στα δίχτυα της Μυρτούς και κάνει το λάθος να της “κολλήσει” ερωτικά. Ο Άλεξ τη “σώζει” τελευταία στιγμή στη στημένη παράσταση που έχουν ετοιμάσει. Ο αρραβώνας διαλύεται και η κυρία αποζημιώνει την παρέα πλουσιοπάροχα. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  η Μυρτώ φεύγει για απρόοπτο τριήμερο με τον Διονύση, ο Άλεξ αρνείται να συμμετέχει με πρόσχημα μια οντισιόν και ο Μήτσος προσπαθεί ακόμα να κάνει στην άκρη τον Τόλη. Με παρέμβαση της Ρόξι ο Τόλης τελικά συμμετέχει και τα κάνει θάλασσα.