You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στην φυλακή (τρέιλερ)

O Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στην φυλακή (τρέιλερ)

Στο 123ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”,  που θα  προβληθεί απόψε στις 20.00, θα δούμε πως το μυστήριο με την δολοφονία της Ντέπυς συνεχίζεται…

Τα σύννεφα στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, δεν έχουν φύγει ακόμα. Η Μιράντα βρίσκεται αντιμέτωπη, μόνη και εκτεθειμένη με μία δυσάρεστη επίσκεψη, που μπορεί να την φέρει κοντά στην αλήθεια, με ένα μεγάλο κόστος…  Ο Μάρκος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποφάσεις του. Η σκληρή στάση της Πιπίτσας, τον οδηγεί σε πράξεις, που δε θα τολμούσε να τις κάνει στο παρελθόν. Η Όλγα είναι αποφασισμένη, να κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στην φυλακή…

Μια ακόμα εξαφάνιση έρχεται να ξανά-ταράξει το σπίτι των Μπουραντάδων, που πλέον βάλετε από παντού… Το μυστήριο με την δολοφονία της Ντέπυς συνεχίζεται. Ο Σωτήρης νοιώθει ανήμπορος να διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς καινούρια στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως. Η τελική ιατροδικαστική εξέταση, θα ρίξει φως ή θα μπερδέψει περισσότερο την υπόθεση;… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως.