You are currently viewing Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης  θα ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός (sneak preview)

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός (sneak preview)

Στο 54ο, επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Παγιδευμένοι”,  που θα απόψε στις 22.00, θα δούμε πως η Άννα και η οικογένεια της περιμένουν τον Κοσμά να επιστρέψει…

Ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις. Ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Άννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά, με το καράβι.

Η δύσκολη ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας έχει έρθει και θα είναι ο Δημήτρης αυτός που θα πρέπει να ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. Θα αντέξει η Άννα αυτή την αποκάλυψη; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως όσο ο Ανδρέας παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ο Δημήτρης με τον Σταύρο ψάχνουν να βρουν ποιος τον μαχαίρωσε. Ο Βλάσσης ζητάει από τη Δανάη να τον βοηθήσει να ξεφύγει. Ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν, με τον Άκη, το πτώμα του Κοσμά.