You are currently viewing ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο μικρός Μιλτιάδης πεθαίνει και η Ιφιγένεια ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Ο μικρός Μιλτιάδης πεθαίνει και η Ιφιγένεια ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της

Το Σάββατο 22 Απριλίου στις 22.00 στο OPEN,  στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», θα δούμε πως η Αγγελική, με τη βοήθεια του Κοσμά, ξεσκεπάζει τον Γκίκα και οι πρόσφυγες καταφέρνουν να αποκτήσουν επιτέλους τα κτήματά τους.

Στον Λαγκαδά ο Γκίκας έχει μια νέα πρόταση για τους πρόσφυγες: να πάνε εργάτες στα κτήματα τα δικά του, που στην πραγματικότητα είναι δικά τους και τα έχει καταπατήσει. Εντωμεταξύ, ο Λουκάς προειδοποιεί την Ανθή ότι ο Σίμος τη θέλει πίσω. Εκείνη απελπίζεται και νιώθει ότι όλοι ξέρουν για το «παρελθόν» της.  Μετά τη συνάντηση με τον Λουκά, η Ανθή φεύγει στο δάσος και όλοι την ψάχνουν φοβούμενοι το χειρότερο.

Στον Λαγκαδά η Αγγελική, με τη βοήθεια του Κοσμά, ξεσκεπάζει τον Γκίκα και οι πρόσφυγες καταφέρνουν να αποκτήσουν επιτέλους τα κτήματά τους. Την ίδια ώρα στο Παρίσι η Ιφιγένεια θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της. Το παιδί της, ο μικρός Μιλτιάδης, σκοτώνεται στη βόλτα στο πάρκο, όταν το χτυπάει μια άμαξα. Δείτε περισσότερα στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ιφιγένεια φτάνει στο Παρίσι ξαναβρίσκεται με τον μικρό Μιλτιάδη και δηλώνει ότι σκοπεύει να τον πάρει μαζί της στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση της Ελένης και του Ζαχάρωφ. Εντωμεταξύ, στην Τραπεζούντα εμφανίζεται ο Οσμάν, που ψάχνει για τους Έλληνες.