You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα πιάνει τον Πετράν στα… πράσα να την απατά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα πιάνει τον Πετράν στα… πράσα να την απατά

Στο επόμενο επεισόδιο, το 157ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Δευτέρα 1/5, θα δούμε πως ο Θύμιος και ο Χαραλάμπης φαίνεται να συμφωνούν, όλο και περισσότερο, σε όλα.

Η Βαλέρια εκβιάζει την Πέπη κι εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει τους πραγματικούς λόγους που την κρατάνε στον Πλάτανο. Ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος καβγαδίζουν για το αν θα βαφτιστεί ή όχι το παιδί τους, ενώ ο Θύμιος και ο Χαραλάμπης φαίνεται να συμφωνούν, όλο και περισσότερο, σε όλα. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα πιάνει τον Πετράν στα… πράσα να την κερατώνει και γίνεται έξαλλη, ενώ έξαλλη είναι και η Μάρμω με όλα όσα της έχει σούρει ο Βάρσος.

Η Τούλα, πάλι, έχει σχέδιο και είναι αποφασισμένη να μάθει αλήθειες. Θα καταφέρει ο Βάρσος να πείσει τους γιατρούς πως είναι… λογικός ή θα απογοητευτεί για ακόμα μια φορά; Θα δεχτεί η ξεπεσμένη μαφιόζα να βοηθήσει την απελπισμένη αεροσυνοδό και με τι αντάλλαγμα; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Καλλιόπη έχει αποφασίσει πως είναι κατά του γάμου και το διαλαλεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.