You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Η Ευγενία παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της

Έρωτας φυγάς: Η Ευγενία παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ¨ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ”, το 138ο, που θα προβληθεί την Τρίτη 25/4/23, στις 17.45, θα δούμε πως η χωροφυλακή καλεί τη Χαρά και την Ελπίδα για κατάθεση σχετικά με το πτώμα του Μήτσου.

Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσωνα και της Μαργέτας. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. Οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, αλλά δε λείπουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη από τον Μάρκο, παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει.

Ο Κοντογιάννης βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες. Η χωροφυλακή καλεί τη Χαρά και την Ελπίδα για κατάθεση σχετικά με το πτώμα του Μήτσου. Ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά η συνάντηση εξελίσσεται απρόσμενα σε “θρίλερ”. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει, και τον προκαλεί. Η Ευγενία αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματα του Μάρκου.