You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Η Άννα επιστρέφει, κι αναγνωρίζει τους βιαστές της (τρέιλερ)

Έρωτας φυγάς: Η Άννα επιστρέφει, κι αναγνωρίζει τους βιαστές της (τρέιλερ)

Στο 137ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ¨ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ”,  που θα προβληθεί την απόψε στις 17.45, θα δούμε πως η Ευγενία δεν πιστεύει οτι ο Μάρκος έχει αισθήματα για αυτή….

Η Μαργέτα δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου. Η Γεωργία, παρά τις έντονες αντιστάσεις της, γυρίζει στη δουλειά στο αρχοντικό. Η Άννα, έχοντας πάρει πτυχίο, επιστρέφει, κι αναγνωρίζει ότι οι συλληφθέντες είναι οι βιαστές της. Παράλληλα, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει, και τον προκαλεί. Η Ευγενία αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματα του Μάρκου. Τέλος, ο ίδιος της αποκαλύπτει πως η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για κείνον, αλλά δεν της απαντά αν αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα πως ο λόγος που δεν μπόρεσε να έρθει στο σημείο που είχαν κανονίσει για να φύγουν, ήταν επειδή η Ευγενία του είπε πως είναι έγκυος με το παιδί του. Η Αλεξάνδρα, θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.