You are currently viewing Σασμός: Ο Τόλης, αιφνιδιάζεται, την ώρα που είναι έτοιμος να κάψει το γράμμα του Κώστα (sneak preview+τρέιλερ)

Σασμός: Ο Τόλης, αιφνιδιάζεται, την ώρα που είναι έτοιμος να κάψει το γράμμα του Κώστα (sneak preview+τρέιλερ)

Στο   επεισόδιο, το 115ο, της σειράς “Σασμός“, που θα προβληθεί απόψε στις 21.00, θα δούμε πως η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του.

Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα. Οι μάσκες πέφτουν και, στη σύγκρουση που ακολουθεί, ένας πυροβολισμός θα θέσει τέλος με τον πιο φρικτό τρόπο.