You are currently viewing Γλυκάνισος: Το άνοιγμα της διαθήκης αποκαλύπτει ένα μυστικό που σοκάρει τους πάντες (sneak preview)

Γλυκάνισος: Το άνοιγμα της διαθήκης αποκαλύπτει ένα μυστικό που σοκάρει τους πάντες (sneak preview)

Στο 54ο επεισόδιο της σειράς “Γλυκάνισος”, που θα προβληθεί απόψε, θα δούμε πως ο Θόδωρος δίνει στον Στρατή ένα γράμμα από τον Περικλή…

Όλοι εκπλήσσονται όταν ο Στρατής τους αναφέρει ότι είναι εξίσου καλεσμένος στο άνοιγμα της διαθήκης του Περικλή. Παράλληλα, στο επισκεπτήριο των φυλακών, ο Μπίλι ζητάει από τον Πωλ να βρει και να κρύψει την ατζέντα του, αποκαλύπτοντάς του ότι το μαγαζί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου άλλου. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελεάνα με την Αλίκη εξακολουθούν να κάνουν παρέα όσο η Ερμιόνη είναι «σε αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας το άνοιγμα της διαθήκης. Την ίδια μέρα, ο Θόδωρος δίνει στον Στρατή ένα γράμμα από τον Περικλή, ενώ ο Χάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του ότι εκείνος έδωσε στην αστυνομία το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στρατής μαθαίνει ότι το διαζύγιό του είναι πλέον γεγονός ενώ ο Πωλ ζητά από τη Μαργαρίτα να κανονίσει να βρεθούν με τον Θανάση, για να του πει όλη την αλήθεια για τον Ευστρατίου.