You are currently viewing «Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Αρίστος έχει βρει τρόπο να ξαναστηθεί στα πόδια του (τρέιλερ)

«Ποιός Παπαδόπουλος;»: Ο Αρίστος έχει βρει τρόπο να ξαναστηθεί στα πόδια του (τρέιλερ)

Στο 39ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Ποιός Παπαδόπουλος;», που θα προβληθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου, θα δούμε πως ο Αρίστος παραιτείται από το σούπερ-μάρκετ …

Ο Γιάννης με την προτροπή του Θανάση αποφασίζει να πουλήσει πάση θυσία τα βεγγαλικά του, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα σε εμπόρους, και ο Αρίστος παραιτείται από το σούπερ-μάρκετ γιατί, όπως λέει, έχει βρει τον τρόπο να ξελασπώσει και να ξανασταθεί στα πόδια του. Στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και υποχρεώνει τις γυναίκες να φοράνε μέχρι και σκουφάκια για λόγους υγιεινής, κάνοντας την Περιστέρα όλο και πιο έξαλλη με την κυριαρχική συμπεριφορά της, ενώ δεν παραλείπει να κάνει παρατήρηση ακόμα και στην Μελίνα για τα βαζάκια της.

Εν τω μεταξύ, ο Θάνος κυνηγάει την Εριέττα με κάθε τρόπο, αλλά αυτή δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό, ενώ ο Αλέξανδρος φαίνεται να έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη, επειδή οι γονείς του τον απομάκρυναν από την Ντιάνα την οποία πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να κατακτήσει. Η Μελίνα, για να τον βοηθήσει, παίρνει την απόφαση να πάει στην αντιπροσωπεία και να ζητήσει απ’ την Ντιάνα να τον συναντήσει άλλη μια φορά για να τον απειλήσει και να του κόψει την φόρα μια και καλή. Εκεί, όμως, η Μελίνα θα έχει όχι μόνο μία, αλλά δύο απρόοπτες συναντήσεις που θα καταλήξουν σε ένα δραματικό φινάλε…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μετά τις δύο απανωτές αποκαλύψεις, ότι η Τζοάν δεν είναι έγκυος και ότι ο Αλέξανδρος βγαίνει με μια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια, κι ενώ η Τζοάν μαζεύει τα πράγματά της για να αποχωρήσει από το εξοχικό περιμένοντας τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, ο Θανάσης προσπαθεί να ηρεμήσει την Μελίνα, την Περιστέρα, τον Αρίστο και τον Γιάννη που ακόμα προσπαθούν να χωνέψουν τα νέα.